Zdobywaj punkty za zakup produktów objętych programem lojalnościowym. Za punkty będą naliczane rabaty na kolejne zakupy.
W panelu klienta znajdziesz informacje o Twoim stałym rabacie.
Zdobywaj punkty za zakup produktów objętych programem lojalnościowym. Otrzymuj produkty lub rabaty na kolejne zakupy.
Załóż konto lub zaloguj się. W panelu klienta znajdziesz informacje o zebranych punktach.
Rosamonte Despalada Sin Palo 1kg
Rosamonte Despalada Sin Palo 1kg 1000g to intensywna yerba mate bez patyczków, o wyrazistym smaku i wysokiej zawartości kofeiny. Idealna dla osób szukających mocnego pobudzenia i głębokiego aromatu. Polecamy!
Ceny podane bez kosztów dostawy.
Ceny podane bez kosztów dostawy.
Administratorem danych osobowych jest Matea24. Przetwarzamy je w celu przesłania odpowiedzi na zapytanie. Więcej informacji dotyczących przetwarzania danych osobowych znajduje się w polityce prywatności.
-
Orlen Paczka 8,99 zł
-
InPost Paczkomaty 24/7 12,99 zł
-
InPost Kurier 12,99 zł
-
DPD Kurier 25,99 zł
Cena dostawy dotyczy tego produktu (w wybranym wariancie - jeśli dotyczy). Może się ona zmienić po dodaniu innych produktów do koszyka.
Kod kreskowy: 7790411000807
Opis
Rosamonte Despalada Sin Palo 1kg to intensywna yerba mate bez patyczków, ceniona za swoją moc i wyrazisty smak. To jedna z najmocniejszych propozycji na rynku, idealna dla osób poszukujących intensywnego pobudzenia i głębokiego aromatu. Dzięki starannej selekcji suszonych liści, napar charakteryzuje się wytrawnym, lekko dymnym smakiem i wysoką zawartością naturalnej kofeiny. Pochodzi z Argentyny, gdzie Rosamonte jest jedną z najbardziej renomowanych marek yerba mate. Doskonale sprawdza się zarówno w tradycyjnym parzeniu na ciepło, jak i w formie orzeźwiającego tereré.
Składniki:
100% yerba mate (liście ostrokrzewu paragwajskiego) bez dodatku patyczków.
Dodatkowe informacje:
Kraj pochodzenia: Argentyna
Masa netto : 500g
Marka: Rosamonte
Najlepiej spożyć przed : numer partii i data ważności na opakowaniu
Sposób parzenia: Napełnij naczynie do 1/3 suszem, włóż bombillę i zalej wodą o temp. 70–80°C. Powtarzaj zalewanie, aż yerba straci smak.
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.