Amanda
Amanda to argentyńska marka yerba mate założona przez Polaków a konkretnie przez rodzinę Szychowskich. La Cachuera SA to przedsiębiorstwo odpowiedzialne za uprawę, przetwórstwo i dystrybucję yerba mate marki Amanda. Produkty wyróżniają się wysokiej jakości produkcją, która odbywa się w rejonie Misiones. Firma produkująca Amandę działa nieprzerwanie od stu lat, produkując najlepszej jakości ostrokrzew paragwajski, który spełnia wszelkie normy, a co najważniejsze oczekiwania klientów. Amanda to tradycyjnie uprawiana yerba mate która z pewnością może pochwalić się ugruntowaną a zarazem wysoką pozycją na rynku.
Czytaj więcej
Amanda - yerba mate z wariantami dla każdego!
Yerba Mate Amanda, posiada wiele wariantów smakowych. Zarówno osoby początkujące jak i osoby, które piją yerba mate od dłuższego czasu znajdą swoją ulubioną wersje u argentyńskiego dostawcy. Amanda to yerba mate dla każdego ze względu na szerokie spektrum wariantów różniących się między sobą. Dla początkujących świetnie sprawdzi się wersja Amanda Limon (cytrynowa) i Amanda Naranja (pomarańczowa). Osoby o wyczulonych smakach powinny sięgnąć po Seleccion Especial ze specjalnie wyselekcjonowanymi liśćmi. Producent pomyślał również o osobach bardziej wymagających, tutaj polecamy Amandę premium, która pozwoli cieszyć się ostrokrzewem paragwajskim w prestiżowej wersji. Amanda Organic to z kolei świetne rozwiązanie dla osób ceniących sobie ekologiczny tryb życia. Wersja bez patyczków Amanda Despalda również jest dostępna. Nie można zapomnieć o tradycyjnej wersji Amanda Elaborada, która stanowi zwieńczenie tradycji i klasycznego stylu produkcji tej marki.