Program lojalnościowy
Zdobywaj punkty za zakup produktów objętych programem lojalnościowym. Za punkty będą naliczane rabaty na kolejne zakupy.
W panelu klienta znajdziesz informacje o Twoim stałym rabacie.
Zdobywaj punkty za zakup produktów objętych programem lojalnościowym. Otrzymuj produkty lub rabaty na kolejne zakupy.
Załóż konto lub zaloguj się. W panelu klienta znajdziesz informacje o zebranych punktach.
Indega Clasica Elaborada 0,5kg
Wystaw opinię o produkcie
Indega Clasica Elaborada 0,5kg 500g to klasyczna paragwajska yerba mate. Dymna, intensywna, idealna dla miłośników tradycyjnych smaków. Polecamy!
Ceny podane bez kosztów dostawy.
Ceny podane bez kosztów dostawy.
Zapytaj o produkt

Administratorem danych osobowych jest Matea24. Przetwarzamy je w celu przesłania odpowiedzi na zapytanie. Więcej informacji dotyczących przetwarzania danych osobowych znajduje się w polityce prywatności.
Koszty dostawy wybranego produktu
-
Punkt DPD Pickup 9,99 zł
-
Orlen Paczka 9,99 zł
-
Pocztex Punkt 9,99 zł
-
InPost Paczkomaty 24/7 12,99 zł
-
InPost Kurier 12,99 zł
-
DPD Kurier 25,99 zł
Cena dostawy dotyczy tego produktu (w wybranym wariancie - jeśli dotyczy). Może się ona zmienić po dodaniu innych produktów do koszyka.
Udostępnianie karty produktu
Kod kreskowy:
Opis
Yerba Mate Indega Clasica Elaborada to tradycyjna paragwajska yerba mate, która zachwyca głębokim, wyrazistym smakiem i naturalnym aromatem dymu. Suszona ogniowo, zawiera liście, patyczki i pył, zgodnie z klasycznym stylem elaborada con palo.
To propozycja dla osób ceniących mocne, autentyczne yerby bez dodatków smakowych. Jej intensywny charakter zapewnia solidne pobudzenie i długo utrzymujący się smak nawet po kilku zalaniach. Doskonała zarówno dla doświadczonych mateistów, jak i dla tych, którzy chcą poznać klasykę z Paragwaju.
Składniki yerba mate:
100% yerba mate (liście, patyczki, pył).
Dodatkowe informacje:
Kraj pochodzenia: Paragwaj
Masa netto : 500g
Marka: Indega
Najlepiej spożyć przed : numer partii i data ważności na opakowaniu
Sposób parzenia: Napełnij naczynie do 1/3 suszem, włóż bombillę i zalej wodą o temp. 70–80°C. Powtarzaj zalewanie, aż yerba straci smak
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.